Vés al contingut

EL RISELL UNEIX I CONSTRUEIX

SOM UNA COOPERATIVA MULTIDISCIPLINAR

EL RISELL ÉS UNA PEÇA QUE SUSTENTA I UNEIX, PETITA I IMPRESCINDIBLE

ELS EXPERTS
andreu camprubí
Andreu Camprubí
SOCIÒLEG EXPERT EN ESTRATÈGIES D'INCLUSIÓ SOCIAL

Sóc responsable de l’Àrea de Consultoria Social del Risell en els àmbits de la inclusió social, l’acció comunitària i l'economia social i solidària. Al Risell poso en pràctica la meva expertesa en diversos coneixements tècnics, metodològics i teòrics per a aconseguir solucions òptimes als projectes que em plantejeu. 

email andreu@elrisell.cat

mbl 633.392.612

 

laura camprubí
Laura Camprubí
AMBIENTÒLOGA EXPERTA EN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I PAISATGE

Sóc cap de l'Àrea de Medi Ambient i Paisatge al Risell, aquí realitzo la meva activitat en els àmbits del desenvolupament sostenible, urbanisme, paisatge i canvi climàtic. Vull posar els més de deu anys d'experiència internacional i nacional al vostre servei. 

email laura@elrisell.cat

mbl660.139.606

clara ramoneda
Clara Ramoneda
ARQUITECTA TÈCNICA EXPERTA EN CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE I GESTIÓ ENERGÈTICA

Sóc cap de l'Àrea Tècnica d'Habitatge i Gestió Energètica al Risell. Els pilars de la meva feina són la sostenibilitat social, mediambiental i econòmica. He treballat a peu d’obra en coordinació i control d’obra i en la gestió energètica d’habitatges. Vull utilitzar la meva expertesa en arquitectura sostenible i empoderament energètic en els vostres projectes. 

email clara@elrisell.cat

mbl657.080.223

gemma tolosa
Gemma Tolosa
AMBIENTÒLOGA EXPERTA EN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I URBANISME

Formo part de l’Àrea de Medi Ambient i Paisatge on contribueixo en els projectes d’ordenació territorial, urbanisme i canvi climàtic, aportant els meus 13 anys d’experiència nacional i internacional. La meva experiència es basa en l’avaluació ambiental estratègica, urbanisme, impacte ambiental i xarxes urbanes de calor i fred.

email gemma@elrisell.cat

mbl654.802.534

mireia sierra
Mireia Sierra
SOCIÒLOGA EXPERTA EN TÈCNIQUES D’INVESTIGACIÓ SOCIAL

Formo part de l’Àrea de Consultoria Social on hi aporto els meus coneixements i experiència en tècniques d’investigació social tant quantitatives com qualitatives. Acumulo més de 7 anys d’experiència internacional en la recerca social i estudis de mercat en temàtiques diverses com la innovació social, comportaments del consumidor, gènere, inclusió social i anàlisi de xarxes, que vull posar al servei dels vostres projectes. 

email mireia@elrisell.cat

mbl648.666.081

núria
Núria García
FÍSICA RESPONSABLE DE L'ADMINISTRACIÓ FINANCERA

Sóc la responsable de l'administració financera de la Cooperativa. M'encarrego de la gestió interna de la Cooperativa i sóc responsable de l'administració financera del nostre projecte. Vull posar al vostre servei la meva capacitat per analitzar, organitzar i tenir cura de les dades i la informació.

email info@elrisell.cat

mbl623.195.976

clara B
Clara Ballart
FILÒLOGA ANGLESA EXPERTA EN INVESTIGACIÓ CULTURAL I POLÍTIQUES SOCIALS

Formo part de l’Àrea de Consultoria Social. Hi contribueixo amb els meus coneixements en la recerca sobre política moderna internacional, democràcia, discurs, polítiques culturals, socials i acció comunitària. Vull posar la meva experiència acadèmica al servei dels vostres projectes.

e-mail  clara.ballart@elrisell.cat

mbl 623.195.976