Vés al contingut
projectes

Filtrar per àrea d'especialització

Filtrar per demarcació

Projecte d'ambientalització de les oficines del grup Adevinta
16/03/2021

El projecte es un pla d'acció per la millora de la sostenibilitat de les oficines de Barcelona d'Adevinta. El projecte s'emmarca en una estratègia a més llarg termini que s'inicia amb aquest punt amb tres eixos d'acció:

  • Les Accions d’impuls al reciclatge
  • Optimització de consums i factures
  • Accions d’eficiència en la instal·lació de climatització i enllumenat

A partir d'un seguit de 17 accions moltes d'elles executades abans d'acabar el projecte s'ha pogut dur a terme un procès d'acompanyament al camí de la sostenibilitat.

 

Concurs d'idees Pla Estratègic d'Impuls al Centre de Mataró
16/03/2021

La proposta es basa en una exploració del potencial urbà de l’àmbit del casc antic de Mataró a fi d’establir un nombre acotat d’actuacions que, pel seu valor estratègic, siguin capaces de generar les sinèrgies per la millora del conjunt.  “L’impuls” sobre el centre de Mataró es formula com un assaig sobre el re-fer de la ciutat existent, sobre la base que pel seu elevat grau de dotació urbana actual reclama un tipus d’intervenció innovador, defugint tot tipus de projecte holístic com la reurbanització integral de carrers i espais públics, la inserció generosa i sistemàtica de nous equipamen

Disseny i redacció de la microxarxa “Sumem energia”
16/03/2021

“Sumem energies”  té com a principal objectiu apropar l’energia als i les joves. L’energia forma part del nostra dia a dia, la necessitem i estem en contacte amb ella constantment, però la coneixem? en som conscients de les repercussions ambientals i socials que té la seva generació i ús?

Fem de l’energia un concepte familiar i planer, amb qui ens sentim còmodes treballant-hi, coneixem tots els seus secrets i treballem-hi per fer-la més propera i amigable.

Objectius generals de “Sumem energies”

Interpretació del patrimoni cultural del’entorn natural i patrimonial del Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou
16/03/2021

El projecte té com a objectiu la identificació i valorització del patrimoni natural, paisatgístic i cultural de l’entorn del Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou. En aquest sentit, es van identificar els miradors, es va documentar la zona d’horts i construccions a la falda del Castell Monestir i els senders amb contingut patrimonial i natural excepcional que transcorren per la Baronia d’Escornalbou.

A partir de la identificació d’aquests elements es va preparar material per elaborar fulletons i plafons explicatius i també activitats autoguiades.

Simulació 3D i interpretació paisatgística d'un centre de tractament terciari a Cala Corral
08/05/2020

Per tal de determinar l'impacte paisatgístic d'una planta de tractament terciari per al reaprofitament d'aigua d'una depuradora per al rec s'ha dut a terme una simulació en 3D del projecte ubicada en el paisatge. S'han utilitzat programes de simulació visual així com els sistemes d'informació geogràfica. El resultat final ha estat tres DIN A3 en color amb la ubicació del projecte i una prespectiva real de la proposta.