Vés al contingut

EL RISELL UNEIX I CONSTRUEIX

SOM UNA COOPERATIVA MULTIDISCIPLINAR

EL RISELL ÉS UNA PEÇA QUE SUSTENTA I UNEIX, PETITA I IMPRESCINDIBLE

ELS EXPERTS
andreu camprubí
Andreu Camprubí
SOCIÒLEG EXPERT EN ESTRATÈGIES D'INCLUSIÓ SOCIAL

Sóc responsable de l’Àrea de Consultoria Social del Risell en els àmbits de la inclusió social, l’acció comunitària i l'economia social i solidària. Al Risell poso en pràctica la meva expertesa en diversos coneixements tècnics, metodològics i teòrics per a aconseguir solucions òptimes als projectes que em plantejeu. 

laura camprubí
Laura Camprubí
AMBIENTÒLOGA EXPERTA EN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I PAISATGE

Sóc cap de l'Àrea de Medi Ambient i Paisatge al Risell, aquí realitzo la meva activitat en els àmbits del desenvolupament sostenible, urbanisme, paisatge i canvi climàtic. Vull posar els més de deu anys d'experiència internacional i nacional al vostre servei. 

clara ramoneda
Clara Ramoneda
ARQUITECTA TÈCNICA EXPERTA EN CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE I GESTIÓ ENERGÈTICA

Sóc cap de l'Àrea Tècnica d'Habitatge i Gestió Energètica al Risell. Els pilars de la meva feina són la sostenibilitat social, mediambiental i econòmica. He treballat a peu d’obra en coordinació i control d’obra i en la gestió energètica d’habitatges. Vull utilitzar la meva expertesa en arquitectura sostenible i empoderament energètic en els vostres projectes. 

eulalia tubau
Eulalia Tubau
POLITÒLOGA EXPERTA EN PARTICIPACIÓ I TREBALL COMUNITARI

Col·laboro amb l'Àrea de Consultoria Social  i hi aporto tota la meva expertesa en tècniques de participació ciutadana, treball comunitari, m'he format en metodologies d’innovació pedagògica i emprenentatge social juvenil. El meu recorregut com a consultora em permet tenir coneixement i experiència en diversos camps.

ALBERT villacampa
Albert Villacampa
POLITÒLEG EXPERT EN ACCIÓ COMUNITÀRIA

Sóc membre de l'Àrea de Consultoria Social del Risell on hi aporto els meus coneixements en treball comuintari, investigació-acció participativa i tècniques de recerca qualitativa. M'he graduat en ciències polítiques i sóc màster en acció comunitària. A més, estic vinculat a diversos espais de participació i d'economia social i gestió comunitària al districte de Nou Barris. 

gemma tolosa
gemma tolosa
AMBIENTÒLOGA EXPERTA EN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I URBANISME

Formo part de l’Àrea de Medi Ambient i Paisatge on contribueixo en els projectes d’ordenació territorial, urbanisme i canvi climàtic, aportant els meus 13 anys d’experiència nacional i internacional. La meva experiència es basa en l’avaluació ambiental estratègica, urbanisme, impacte ambiental i xarxes urbanes de calor i fred.

mireia sierra
Mireia Sierra
SOCIÒLOGA EXPERTA EN TÈCNIQUES D’INVESTIGACIÓ SOCIAL

Formo part de l’Àrea de Consultoria Social on hi aporto els meus coneixements i experiència en tècniques d’investigació social tant quantitatives com qualitatives. Acumulo més de 7 anys d’experiència internacional en la recerca social i estudis de mercat en temàtiques diverses com la innovació social, comportaments del consumidor, gènere, inclusió social i anàlisi de xarxes, que vull posar al servei dels vostres projectes.